Tuča na meču Matićevog Vrela o kojoj se priča: Deco, nemojte da budete kao ja, ali nemojte da udarate kao Nemanjin brat s leđa (VIDEO)

17.07.2023

13:29

0

Autor: D. P.

Dešava se u fudbalu

Tuča na meču Matićevog Vrela o kojoj se priča: Deco, nemojte da budete kao ja, ali nemojte da udarate kao Nemanjin brat s leđa (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Objavljeni su snimci tuče na utakmici Kolubarsko-mačvanske zone između ekipa FK Vrelo i FK Kačer.

Jedan od aktera incidenta iz gostujuće ekipe napisao je na Instagramu da je u tuči bio aktivan brat Nemanje Matića, Ivica, koji je kapiten Vrela.

Njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

- Deco, nikako ne sledite primer mog ponašanja sa utakmice u Vrelu protiv kluba Nemanje Matića, fudbalera FK Roma, ali tek nikada nemojte da udarate sa leđa kao njegov brat Ivica Matić, kapiten na utakmici, i nemojte da šutirate čoveka koji se tuče sa dvojicom i to sa leđa kao hrabri, jedan od najboljih drugova Nemanje Matića, Đorđević Goran - Guliver - piše funkcioner FK Kačer Aleksandar Prerad.

- Srećno braći Matić i hvala što su poslali snimak u savez bez ovih momenata. Niko od dvojice udarača nije dobio ni žutu kartu. Džaba sve majstore , ovo nije trebalo ovako da se završi. Uplašio se jedan od momaka da ću da ga tužim. Ne brini, ta reč ne postoji u mom skromnom vokabularu, trudim se da sve ide u lice i verbalno i fizički. Goran Đorđević, ako je i jedan posto muško, prihvatiće moju ponudu za sparing u ringu sa rukavicama. Sportski pozdrav!

Nemanja Matić je predsednik prvoligaša Jedinstva iz Uba, a priče o tome koliko je poštovan i voljen u rodnom Vrelu odavno su poznate.

Teško je reći da li uopšte postoji bilo kakva njegova odgovornost  za ovaj incident, ali svakako slučaj dobija na značaju kada se pomene i njegovo ime.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike