Veliki je Dragan Džajić! Legenda u Bastiji dočekana fenomenalnom porukom na ćirilici (FOTO/VIDEO)

28.08.2021

19:50 >> 20:20

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji srpski fudbaler svih vremena bio počasni gost Bastije

Veliki je Dragan Džajić! Legenda u Bastiji dočekana fenomenalnom porukom na ćirilici (FOTO/VIDEO)
Copyright Dragan Džajić pred navijačima Bastije foto: Printscreen/Twitter/SCBastia

Veliki je Dragan Džajić. Prošlo je skoro pola veka od kako je nosio dres Bastije, ali na Korzici nije zaboravljen. Kao što je 24sedam u petak najavio, najbolji srpski fudbaler svih vremena večeras je bio počasni gost nekadašnjeg kluba, koji je i na ovaj način želeo, i uspeo, da pokaže legendarnom asu koliko ga cene.

Nekadašnji fudbaler, kasnije i predsednik Crvene zvezde bio je počasni gost današnje utakmice druge francuske lige u kojoj je Bastija ugostila Avr (0:0), i na kojoj mu je pripala čast da izvede početni udarac.

 

Prethodno, rukovodstvo kluba organizovalo je ispred klupskog butika potpisivanje autograma, a kada je Džaja kročio na travu stadiona na kojem je ostavio veliki trag, usledile su velike ovacije.

Kako bi još više dali na značaju svom specijalnom gostu, navijači Bastije su preko tribine razvili transparent na kojem je, ćiriličnim pismom, bilo ispisano:

– U Srbiji si legenda, ovde si divan deo naše istorije!

Podsetimo, jedine dve inostrane sezone u karijeri Dragan Džajić je proveo u dresu francuske Bastije, koju je u periodu od 1975. do 1977. godine vodio do najvećih visina u klupskoj istoriji. U sezoni 1976/77 sa 21 golom doveo je klub s Korzike istorijskog trećeg mesta u Ligi 1 i kvalifikacija za Kup UEFA.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike