Šta se dešava sa Dijabateom? Kasnila plata, vratio se u domovinu, a Duljaj ga i dalje traži!

05.07.2023

16:31

0

Autor: 24sedam

U Humskoj nikako ne miruje

Šta se dešava sa Dijabateom? Kasnila plata, vratio se u domovinu, a Duljaj ga i dalje traži!
Fuseni Dijabate - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana nisu na zadovoljavajući način okončali sezonu. Tek četvrto mesto nije pozicija koja odgovara renomeu kluba, reagovali su navijači, pa je uprava načinila izvesne promene pred letnje pripreme.

Dovedena su pojačanja, čak petorica igrača je potpisalo ugovore sa crno-belima koji se nalaze na Pohorju i vredno se pripremaju za kvalifikacione meče za Ligu konferencija. Međutim, jedna dilema je i dalje na snazi.

Skupoceni stranac, Fuseni Dijabate se još uvek nije pojavio.

Nije ovo prva takva situacija sa fudbalerom, ali je javnost i sada odreagovala.

Za klupski sajt, Igor Duljaj je naveo da je klub ispunio svoje obaveze prema njemu.

Imao sam kontakt sa Dijabateom, verujte i dalje ga zovem, nije mi se javio. Naći ću ga ja gde god se nalazi. Ono što ja znam Partizan je izvršio sve obaveze prema njemu. Samo neka dođe, pričaćemo, znate da se takve stvari ne dešavaju samo u Partizanu već i u većim klubovima. Kaznena pravila postoje, plati i to je to - kazao je strateg crno-belih.

Međutim, tu nije kraj drame. Kako prenosi portal pbg.news, Partizan je kasnio sa uplatama.

- Kako nezvanično saznajemo, Fuseni Dijabate je u dogovoreno vreme stigao u Beograd i zahtevao isplatu zaostalih dugovanja. Klub to nije odmah učinio, pa je Malijac samoinicijativno napustio Srbiju. U međuvremenu, Partizan je ispunio sve finansijske obaveze prema igraču. Ipak, sada Dijabate ne želi kontakt sa crno-belima i ne odgovara na pozive čelnika i stručnog štaba. Slede dani odluke... - navodi pbg.news.

Da li će se Dijabate odazvati pozivima, ostaje nam da vidimo u danima koji slede. Svakako da je ovo još jedna u nizu situacija koja remeti mir Partizana, ali i ukazuje na loš rad uprave.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike