NE ŠALIMO SE! Registruj se i osvoji do 120.000 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE

14.06.2023

12:00

3

Ne propustite najbolju zabavu na planeti, samo u Meridianu!

NE ŠALIMO SE! Registruj se i osvoji do 120.000 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE
Copyright Promo

Meridian je pripremio sjajno iznenađenje za novajlije! Uz prvu uplatu depozita ti se pruža prilika da osvojiš do 120.000 DINARA BONUSA!

Ako volite slot igre, a još uvek nemate korisnički nalog na online platformama, predstavljamo vam sjajno iznenađenje koje će vam definitivno privući pažnju: šta kažete na 120.000 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE? Od sada, ekskluzivno u Meridianu je i to moguće!

Ono o čemu ste oduvek maštali - postaje stvarnost. Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da se registrujete, preuzmete bonus od 4.000 RSD koji automatski dobijate nakon verifikacije naloga, a onda da vaša prva uplata bude u iznosu od 500 DINARA ili više od toga. 

Nakon uplate depozita ktoz opciju "SLOT BONUS" otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji. 

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

REGISTRUJTE SE OVDE i ostvarite fantastični bonus za početak avanture!

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

 


Ne propustite najbolju zabavu na planeti, samo u Meridianu!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike