Korona pokosila Rumune, TSC čeka odluku UEFA

17.09.2020

08:45 >> 12:21

0

Autor: 24sedam

Prema najnovijim informacijama devetorica igrača nekadašnje Steaue pozitivni su na koronavirus, pa večerašnje utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope mož

Korona pokosila Rumune, TSC čeka odluku UEFA
Copyright Profimedia/MB Media

Najveće izanađenje prethodnog fudbalskog šampionata Srbije TSC iz Bačke Topole trebalo bi večeras da odigra utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je veliko pitanje da li će se to dogoditi!

Fudbaleri rumunskog FCSB, nekadašnje Steaue, stigli su u Srbiju sa samo 14 igrača koji bi mogli da zaigraju! Razlog je to što je čak devet fudbalera bilo pozitivno na koronavirus!

Dan pre meča objavljeno je da su četiri fudbalera bili pozitivni na testu, a tokom današnjeg dana broj se uvećao na devet. Uz to u Srbiju nije stigao kompletan stručni štab rumunskog velikana, već je određeno da će meč voditi trener B tima. Sve ukupno čak 18 članova tima iz Bukurešta je pozitivno na koronavirus.

Prema informacijama portala mozzartsport u toku je sastanak sa delegatima UEFA i svi čekaju konačnu odluku. Postoji mogućnost da TSC dobije meč službenim rezultatom (3:0), ali i da se utakmica pomeri za jedan dan kako bi rumunski tim doveo nekoga od igrača iz omladinskog pogona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike