Baraž muke superligaša! Radnički jednom nogom u Prvoj ligi, Radnik u završnici izbegao poraz!

31.05.2023

20:53

0

Nišlije će teško do opstanka u elitnom rangu srpskog fudbala, nešto veće šanse u revanšu imaju Surduličani

Baraž muke superligaša! Radnički jednom nogom u Prvoj ligi, Radnik u završnici izbegao poraz!
Detalj sa meča Grafičara i Radnika - Copyright MN Press

Kroz velike baraž muke prolaze dosadašnji superligaši niški Radnički i Radnik. Tolike, da su Nišlije posle prvih mečeva nadomak selidbe u niži rang takmičenja, dok su Surduličani tek u završnici uspeli da izbegnu poraz od Grafičara na krovu TC „Stadion“.

Fudbaleri Inđije pobedili su Radnički 3:1 i tako napravili veliki korak ka povratku u elitu. Defanzivac Dragan Radosavljević je već u 7. minutu doveo Inđiju u vođstvo, a onda je na scenu stupio Slaviša Stojanović. Nekadašnji član Radničkog je bivšem klubu dao dva gola, bio je strelac u 22. i 81. minutu.

Nadu Radničkom da u revanšu, koji se igra u nedelju na „Čairu (18.00) može do opstanka je golom u 85. minutu sačuvao nekadašnji član Partizana Lazar Pavlović.

U drugom meču Grafičar i Radnik odigrali su nerešeno 1:1, pa će pitanje ko će igrati u eliti sledeće sezone biti rešeno tek u surduličkom revanšu u nedelju.

Pavle Ivelja je u 64. minutu doveo domaće u vođstvo, ali su gosti iz Surdulice uspeli da izbegnu poraz na stadionu Voždovca golom defanzivca Ranka Jokića u 88. minutu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike