Bajernova i Partizanova stvarnost: Kan i Braco oterani sa titulom, Vučela i Vazura u svojim foteljama sa tompusima

30.05.2023

14:22

0

Autor: D. P.

Teški dani za navijače Partizana

Bajernova i Partizanova stvarnost: Kan i Braco oterani sa titulom, Vučela i Vazura u svojim foteljama sa tompusima
Copyright mn press, profimedia

Odlazak Edvina van der Sara iz Ajaksa štampa u Holandiji obrazlaže postignutim najgorim rezultatom u poslednjih 14. godina.

Niko nije bio preterano šokiran u Nemačkoj što su Oliver Kan i Hasan Salihamidžić ostali bez posla u Bajernu odmah posle osvajanja titule prvaka Bundeslige, a za sve to vreme u Partizanu stanje ostaje nepromenjeno.

- Bajern posle jedne od lošijih sezona smeni Kana i Hasana. Ajaks nakon godina sjajnih uspeha, ove imaju najgoru sezonu u zadnjih 14 praćenu skandalima, otišli Overmars i Van der Sar. Partizan najgore mesto u zadnjih 20 godina, bez trofeja tri godine, Vazura, Kralj i Vučela puše tompus - napisao je jedan od navijača Partizana na Tviteru.

Najodgovorniji za rezultatski i finansijski debakl Partizana svesni su svoje krivice, jer u suprotnom ne bi Ivica Kralj pre nekoliko nedelja samouvereno izjavio da će crno-beli biti "sigurno drugi na tabeli i da sve ispod toga postaje neozbiljno", ali uprkos svemu tome nijednom članu ovog trijumvirata ne pada na pamet da ponude ostavku kao moralni čin.

I ne samo da im odlazak nije ni na kraj pameti, ovi ljudi uveliko spremaju pojačanja za narednu sezonu bez ikakvih kriterijuma, prave listu nepoželjnih bivših igrača kojima se zatvaraju vrata Humske i Teleoptika...

Jedina nada navijačima ostaje srpsko pravosuđe, gde se vodi bitka protiv odluke Vučelića i Vazure da iz porodice JSD Partizan izađe fudbalski klub crno-belih koji su oni zaposeli.

Ukoliko sud proglasi ovo rešenje nezakonskim, moguće je da spasavanje onoga što je ostalo od kluba započne postavljanjem privremenog rukovodstva od strane predsednika JSD Partizan Ostoje Mijailovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike