Belodedić uveren u trijumf FCSB: Ne sećam se TSC, Topola je visoko drvo pored puta

17.09.2020

12:19

0

Autor: Adam Štulić

Utakmica u Senti će biti odigrana u zakazanom terminu

Belodedić uveren u trijumf FCSB: Ne sećam se TSC, Topola je visoko drvo pored puta
Copyright MNpress

Celo jutro trajala je neizvesnost da li će utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između TSC i FCSB biti odigrana, ali, kako sada stvari stoje, duel na stadionu u Senti igraće se u zakazanom terminu – četvrtak u 21 sat. Kako je portalu “Mozzartsport” potvrđeno, fudbaleri dva tima izaćiće na megdan, iako je jutros potvrđeno da je čak devet fudbalera kluba iz Bukurešta zaraženo virusom korona.

Rumunski mediji su u najavi utakmice kontaktirali legendarnog fudbalera Crvene zvezde i člana one zlatne generacije iz Barija, Miodraga Belodedića, sa željom da im približi kvalitete srpskog predstavnika, ali je nekadašnji defanzivac poručio da je Topola za njega drvo u izvornom značenju te reči, a da su fudbalske vrednosti izabranika Zoltana Saba i njemu nepoznati.

Aktuelni direktor u FS Rumunije očekuje laganu pobedu FCSB, nastavljača tradicije slavne Steaue, u kojoj je počeo i završio bogatu igračku karijeru.

– Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako ce se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa – rekao je Belodedić.

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana, ali ima i pogrešnu informaciju o našem timu, napomenuvši da “tamo igra mnogo Mađara”.

– Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara. FCSB nece imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima – zaključio je Belodedić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike