Promena posle Niša: Veselinović ide u UAE, Đorđeviću klupa Čukaričkog

17.09.2020

12:38

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaleri superligaša sa Banovog brda od nedelje će imati novog šefa

Promena posle Niša: Veselinović ide u UAE, Đorđeviću klupa Čukaričkog
Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog dobiće novog šefa posle subotnjeg gostovanja Radničkom u Nišu. Kako su objavili “brđani”, dosadašnji šef struke Aleksandar Veselinović će posle utakmice na “Čairu” preuzeti Al Dafru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a njegovo mesto preuzeće dosadašnji prvi pomoćnik Dušan Đorđević.

– Izašli smo u susret treneru Veselinoviću, iako smo imali višegodišnji ugovor. Dobio je ponudu iz inostranstva, izrazio je želju da ide i nismo mu pravili problem, niti ćemo to činiti bilo kome ko rešava egzistenciju. Dosadašnjem šefu struke želimo svu sreću, uz zahvalnost na svemu što je uradio za klub u prethodnom periodu. Na njegovo mesto dolazi prvi pomoćnik Dušan Đorđević, dok ostatak stručnog štaba ostaje isti – rekao je za klupski sajt sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Prve impresije po imenovanju na mesto šefa stručnog štaba izneo je i Đorđević.

– Nastavljam tamo gde je Aca Veselinović stao, na putu koji je jasno definisan u Čukaričkom, a to je napadački fudbal, sa forsiranjem mladih igrača, uz težnju za što boljim rezultatom. Drago mi je da i ja lično mogu da idem u tom smeru. Veliku zahvalnost dugujem dosadašnjem šefu, što me je, da tako kažem, stavio u fudbalski superligaški izlog, gde su ljudi mogli da me vide i prepoznaju. Naravno, hvala i predsedniku Draganu Obradoviću i njegovim najbližim saradnicima, saradnicima u sturčnom štabu, kao i svim zaposlenima u klubu – kazao je Dušan Đorđević, koji je potom dodao:

– Jednostavno dobio sam poziv posle kojeg nisam mnogo razmišljao. Imao sam priliku da u prethodnih 15 godina radim u svim uzrasnim kategorijama, od pete pa do Superlige, Čukarički je izazov karijere za mene, kruna rada i ispunjenje snova i želja – istakao je Dušan Đorđević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike