Tiktoker izblamirao Čelsijevog Ukrajinca pred celim svetom! Mali, nevaspitan si, bolje gledaj svoja posla (VIDEO)

26.05.2023

12:42

0

Autor: D. P.

Tako se to radi sa "mudrima"

Tiktoker izblamirao Čelsijevog Ukrajinca pred celim svetom! Mali, nevaspitan si, bolje gledaj svoja posla (VIDEO)
Mihailo Mudrik - Copyright Profimedia

Tiktok zvezda bodibilder Džoi Svol reagovao je na video Čelsijevog pojačanja iz Šahtjora Mihaila Mudrika koji je mladi Ukrajinac postavio na Instagramu.

Radnja se dešava ui jednoj teretani, Mudriku je bilo zabavno da snimi starijeg gospodina na jednoj spravi kako vežba dok mu zbog viška kilograma i napora donji deo odeće lagano klzi nadole.

Bodibilder, koji inače ima 6,5 miliona pratilaca na TikTok-u, nije mogao da istrpi bezobrazluk Ukrajinca, pa je svoju kritiku snimio i postavio na profil da svi vide:

 

 

- Gledao si čoveka u teretani kako naporno vežba, želeći da bude bolji nešto jeste i zato je doveo trenera. Tačno, bio je u neprijaznom položaju, video mu se jedan deo tela, a ti si bio u fazonu "E, sad ću da ga snimim, da stavim na društvene mreže, pa da ga ismejavam", i sve to samo da bi tako privukao pažnju - rekao je Svol i nastavio dalje:

- Izvini što ću ti ovo reći, ali šta j.beno tebi fali? Profesionalac si, igraš u Čelsiju, tako predstavljaš klub i sebe? Da ti kažem nešto... Pre mesec dana jedna žena je bila u sličnoj situaciji. Prišao sam joj i rekao, ona je podigla trenerku i zahvalila se. Ne moraš da postupiš kao ja, ali bar gledaj svoja posla ili kaži treneru, pa neka on reši problem. Ono što ne treba da radiš je da snimaš čoveka i to objavljuješ da milioni gledaju. Moraš biti bolji ako si već sportista.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike