Stanković: Najveći problem je što treću utakmicu zaredom igramo na gostovanju

18.09.2020

14:50 >> 18:07

0

Autor: Milan Nastić

Trener crveno-belih poziva na oprez bez obzira na to da li će igrati protiv Celja ili Ararata

Stanković: Najveći problem je što treću utakmicu zaredom igramo na gostovanju
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da u ovoj fazi nema loših protivnika, napominjući da im najveći problem stvara što već treću utakmicu zaredom igraju na gostovanju.

– Ko god da prođe u meču između Ararata i Celja je neugodan rival. Čim su došli do ovde, znači da poseduju kvalitet, a na nama će biti da prepoznamo koje su im slabe tačke i da probamo da iskoristimo to. Nažalost, sreća nas nije pogledala, jer smo ponovo gosti, treći put zaredom, što je prednost za rivala. Mnogo bi nam lakše bilo da igramo na našem stadionu, međutim, moramo da prihvatimo realnost i da zanemarimo sve negativne faktore, te da se fokusiramo na nas – rekao je Stanković.
Strateg crveno-belih ističe da je prioritet domaće prvenstvo i mečevi sa Voždovcem i lučanskom Mladosti, pre nego što budu igrali duel u Evropi.
– Ima još dve nedelje do utakmice, do tada imamo nekoliko izazova u prvenstvu i polako, idemo korak po korak. Trudim se uvek da razmišljam o mojoj ekipi, o onome šta mi treba da uradimo da bismo pobedili. Ako budemo odigrali onako kako znamo i umemo, verujem da ćemo ostvariti uspeh i plasman u Ligu Evrope – zaključio je Stanković povodom utakmice koja je na programu 1. oktobra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike