Kakav peh sina slavnog Argentinca, koji mu je dao ime po svom drugu iz Srbije!

18.09.2020

15:40 >> 16:13

0

Dejan Veron, sin čuvenog Huan Sebastijan Verona, završio kod hirurga posle prvog treninga sa profesionalcima Estudijantesa

Kakav peh sina slavnog Argentinca, koji mu je dao ime po svom drugu iz Srbije!
Copyright Instragram/juansebastian.veron

Kakav maler za mladog Argentinca kojem je slavnin otac dao ime po Dejanu Stankoviću!

Samo što je pozvan da se pridruži prvom timu Estudijantesa, talentovani Dejan Veron tako je pao na prvom treningu i povredio rame da su lekari posle dobijenog snimka odmah preporučili hirurški zahvat. Sin slavnog Argentinca Huana Sebastijana Verona moraće nakon operacije na višemesečni oporavak, a zbog složenosti povrede i rehabilitacije stručnjaci nisu želeli da licitiraju sa datumom njegovog povratka na teren.

MN Press

Dejan Veron je rođen pre 20 godina u Argentini u vreme dok je njegov otac igrao za Lacio. Tokom dve godine provedenih u rimskom klubu stvoreno je takvo prijateljstvo sa aktuelnim trenerom Crvene zvezde da je svom prvom detetu dao ime Deian, sa slovom “i” umesto “j” kako bi se ovo srpsko ime što pravilnije izgovaralo u Argentini. To je bilo objašnjenje upravo Stankovića u intervjuu poznatom novinaru Nebojši Petroviću, datom pre godinu dana.

View this post on Instagram

Volvemos…🦁🇦🇹 • • @rogrimaux 📸

A post shared by Deian Veron (@deian_veron) on Oct 31, 2019 at 5:13pm PDT

– Nije Dejan, već Deian. Izbacio je “J” i stavio “I”, da ga Argentinci ne bi izgovarali “Dehan”.  Velika čast za mene. Kad je dao sinu ime Deian, ja sam rekao “Sebo, je l’ me zezaš?”. On kaže: “Ne, ozbiljan sam”. Eto, veže nas još nešto. Čak smo Seba i ja imali jedan period gde je bilo izvesne netrpeljivosti. Naravno, sve rešeno za tili čas i on posle toga dođe i kaže da je sina nazvao po meni. Deian je generacija sa mojim Stefanom, vidim da je izrastao i da igra fudbal – rekao je tada Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike