Prosinečki kao njegov drug Bilić: Srbin će mu komandovati odbranom Denizlija

18.09.2020

16:58 >> 18:58

0

Menadžer engleskog VBA doveo Baneta Ivanovića u svoju ekipu, a legenda Crvene zvezde i Dinama angažovala Nevena Subotića

Prosinečki kao njegov drug Bilić: Srbin će mu komandovati odbranom Denizlija
Copyright MN Press

Bivši srpski reprezentativac Neven Subotić nastavlja karijeru u Turskoj! Posle igranja u dresu Majnca, Borusije Dortmund, Kelna, Sent Etjena i Union Berlina, iskusni štoper se odlučio za ponudu turskog Denizlija.

Verovatno je veliku ulogu u ovom transferu imao i trener Denizlija Robert Prosinečki, koji je od ranije znao za kvalitete srpskog igrača, samo je sada uspeo da iskoristi i njegov status slobodnog agenta kako bi ga angžovao bez obeštećenja.

Instagram/denizlispor/

Prosinečki se na ovaj način pridružio svom reprezentativnom kolegi i zemljaku Slavenu Biliću, budući da je i menadžer premijerligaša VBA bio važna karika u transferu nekadašnjeg Subotićevog saigrača iz nacionalnog tima Srbije Branislava Ivanovića.

Subotić je potpisao dvogodišnji ugovor posle 25 dana pregovaranja sa upravom Denizlija:

-Nije lako angažovati fudbalera takvog imena, jer morate ispuniti mnogo uslova da biste ga pridobili. Novac nije presudan. Ovde je bilo važno pokazati mu porodičnu atmosferu. Hvala mu još jednom. Subotić je danas overio rad od 25 dana. Nadam se da će ovo biti veoma koristan transfer za Denizli – rekao je potpredsednik kluba Kan Šanlıkan.

Slična očekivanja izrekao je i Srbin na svojoj promociji:

-Za mene je ovo poseban događaj jer mogu da se pridružim ovakvoj porodici dok svet prolazi kroz teške trenutke. Ne volim da pričam o prošlosti. Sada sam ovde i mogu samo pričati o Denizliju – rekao je doskorašnji as Bundeslige.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike