Kad pukne među prijateljima: Levandovski optužen za višemilionsku krađu

18.09.2020

19:38 >> 19:48

0

Bivši menadžer poljskog fudbalera Cezar Kuharski traži preko suda da mu doskorašnji klijent isplati odštetu od devet miliona evra

Kad pukne među prijateljima: Levandovski optužen za višemilionsku krađu
Copyright MN Press Fudbal, UEFA Liga sampiona, Crvena zvezda, Bajern, Radost

Jedan od najozbiljnijih kandidata da osvoji Zlatnu loptu za najboljeg igrača u ovoj godini, Poljak Robert Levandovski, suočiće se na sudu sa svojim nekadašnjim prijateljom zbog tužbe u kojoj se tereti za prisvajanje milionskih iznosa sa račune njihove zajedničke firme.

Centarfor Bajerna moraće na sudu u Varšavi da dokaže nevinost u slučaju optužbe njegovog dojučerašnjeg prijatelja i menadžera Cezara Kuharskog da je sa računa marketinške firme RL Menadžment  skinuo nekoliko miliona evra. Kuharski je dostavio poljskim pravosudnim organima dokaze da su Levandovski i njegova supruga Ana uzimali pare i trošili ga na luksuzna putovanja kao i na sređivanje enterijera, pa stoga traži da bude obeštećen u iznosu od 39 miliona poljskih zlota što je prema današnjem kursu jednako neverovatnih 9.000.000 evra.

Sve promene na računu zajedničke firme Kuharski je u vidu “printskrinova” dostavio medijima, tako da su se nakon “sedme sile” za slučaj zaintresovali i poreski organi u Nemačkoj. Levandovski je u prvoj reakciji saopštio da su optužbe dojučerašnjeg saradnika neosnovane, klevetničke i da ga lično uznemiravaju, jer u svemu vidi elemente ucene.

-Kuharski bi morao jednostavno da se pomiri sa tim da je došlo do prekida saradnje – saopštio je portparol poljskog fudbalera.

Zanimljivo je da se Levandovski posle raskida sa Kuharskim opredelio za usluge agencije poznatog agenta iz Izraela Pinija Zahavija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike