Kako bi u Srbiji na ovo reagovali: Pojačanje Liverpula priznao da je voleo Everton

19.09.2020

08:05 >> 16:13

0

Autor: 24sedam

Novi napadač redsa kao mali je bio oduševljen igrama ljutog gradskog rivala

Kako bi u Srbiji na ovo reagovali: Pojačanje Liverpula priznao da je voleo Everton
Copyright Profimedia

Da li možete da zamislite da jedan fudbaler poptiše ugovor sa Crvenom zvezdom, a da je pre toga javno hvalio Partizan? Ili obrnuto?

Ono što je nezamislivo u Srbiji, uskoro će postati realnost u Engleskoj. Naime, Liverpul bi uskoro trebalo i da zvanično potvrdi da je novi igrač šampiona Premijer lige napadač Vulverhemptona Diogo Žota. Trener Jirgen Klop je tražio napadača pošto će u jednom momentu ostati bez Mohameda Salaha i Sadia Manea kada se bude igrao Afrički kup nacija. A izbor je pao upravo na igrača koji je tokom karijere branio boje Pakoš Fereire, Atletiko Madrida, Porta, a koga su Vulfsi 2018. godine kupili za 14 miliona evra.

Potpuno novu sliku na ovaj transfer bacila je izjava koju su engleski mediji iskopali. Navodno, Žota je svojevremeno pričao kako je kao mlađi navijao za ljutog gradskog rivala “redsa” – Everton.

Voleo sam da gledam Everton, posebno kada su igrali mečeve kod kuće. To nije bio klub koji se borio za titule, ali je bio tim koji je velikanima umeo da zakomplikuje život. Bili su neustrašivi. Baš sam ih voleo – govorio je Žota o timu “karamela” koji je vodio Dejvid Mojes, a koji je u fudbalu poznat kao jedan od najborbenijih timova viđenih na premijerligaškim travnjacima.

Neće ova iskopana izjava mnogo toga promeniti, ali zamislite kako bi neko u Srbiji reagovao da se ovako nešto dogodilo?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike