Miha: Umro bih da nisam vodio tu utakmicu

19.09.2020

11:45 >> 12:37

0

Autor: Milan Nastić

Srpski trener Siniša Mihajlović osvrnuo se na period kad je imao leukemiju

Miha: Umro bih da nisam vodio tu utakmicu
Copyright Profimedia

Trener Bolonje Siniša Mihajlović prisetio se dana kad je imao leukemiju i priznao je da bi umro da ga tada nisu pustili iz bolnice na utakmicu sa Veronom. Srpski stručnnjak je u julu prošle godine objavio da boluje od leukemije, odmah je otišao na lečenje i kada mu se stanje stabilizovalo dobio je dozvolu da vodi ekipu na stadionu “Bentegodi”.

– Da tog dana, 25. avgusta nisam bio tamo, umro bih. Morao sam da pokažem da sam čovek koji se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je darivao koštanu srž, ne znam ko je, ali spasao mi je život – rekao je Mihajlović gostujući u emisiji TG1 na RAI televiziji dodao da mu je posle lekemije bilo mnogo lakše da se izbori sa korona virusom.

On ističe da mu je borba sa koronom bila mnogo lakša i da nije imao nikakav strah.

– Kada prođete leukemiju, teško da nečega možete da se plašite. To vam je kao da ste prošli rat. Sve posle toga je lakše. Takve situacije su me naučile da budem stalno vedar. Da me je korona uhvatila tamo u febuaru ili martu, siguno bi bila mnogo gora situacija, jer mi je u tom periodu bio pao imunitet, i bilo bi mnogo opasnije za moje zdarvlje. Jednu stvar sam naučio, da najviše cenim svoj krevet u kući, samo sam setio kad sam boravio u bolnici i kad niko nije mogao da mi dođe u posetu.

Bolonja u 1. kolu Serije A gostuje ekipi Milana, a Siniša će imati priliku ponovo da igra protiv svog velikog prijatelja Zlatana Ibrahimovića.

– Kreće nova sezona, gde će biti mnogo izazova. Sastajemo se sa Milanom, odnosno ponovo ću imati priliku da igram protiv mog velikog prijatelja Zlatana Ibrahimovića. Nadam se da ćemo ovaj put mi biti uspešniji, jer tada su nam dali čak pet golova – zaključio je Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike