Ovaj srpski fudbaler je pretukao mladića u Nišu! Oglasila se i policija!

11.05.2023

19:16

0

Autor: 24sedam

Određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Ovaj srpski fudbaler je pretukao mladića u Nišu! Oglasila se i policija!
Policijska marica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U Nišu je uhapšen reprezentativac Srbije u fudbalu, a povodom incidenta se oglasio i MUP. Saopštenje policije prenosimo u celosti.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su D. R. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Policija će protiv dvojice muškaraca starosti 26 i 20 godina podneti krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

D. R. se sumnjiči da je sinoć, na ulici, u tuči u kojoj su učestvovala i druga dvojica osumnjičenih, kao i još jedan dvadesetogodišnjak, više puta udario tog dvadesetogodišnjaka po glavi i telu.

Mladić je, sa teškim telesnim povredama, zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu. D. R. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu - navedeno je u saopštenju.

MN Press
 

Na osnovu inicijala i činjenice da je reč o reprezentativcu, jasno je da je reč o Draganu Rosiću, golmanu Radničkog.

Nedavno je debitovao za A reprezentaciju, u prijateljskoj utakmici u Sjedinjenim Američkim Državama. Tada je selektor Dragan Stojković Piksi pozivao fudbalere iz Superlige.

Klub sa "Čaira" se još nije oglasio povodom incidenta, mada je jasno da će ovo delo u velikoj meri uticati na karijeru Rosića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike