Stanojević: Čekamo pojačanja

19.09.2020

13:22 >> 16:26

0

Autor: 24sedam

Trener fudbalera Partizana najavio tumbanje tima na sutrašnjem meču Superlige Srbije, uz nagoveštaj da će klub biti aktivan do kraja prelaznog roka

Stanojević: Čekamo pojačanja
Copyright MN Press

Kao na traci ređaju se izazovi pred fudbalerima Partizana. Nisu se pošteno ni odmorili od puta iz Moldavije, gde su uspeli da eliminišu Sfintul i plasiraju se u sledeću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, a već moraju na novo gostovanje. Crno-beli će u nedelju igrati protiv Zlatibora (19), a kako kaže trener Aleksandar Stanojević, biće i tumbanja tima u odnosu na sastav koji je igrao na evropskoj sceni.

– Imali smo dug put i to nam stvara probleme. Ali. Igramo mnogo važnu utakmicu i tako se i pripremamo. Ne znamo kakva je situacija sa Sadikom i čekamo na izveštaj medicinskog tima. Sa druge strane Asano je u dobrom stanju. Budite sigurni da ne odmaram nikoga za meč u Belgiji (duel protiv Šarlroa u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope), već od meča u Moldaviji. Možda će biti pet promena u odnosu na tim sa tog meča.

Jedan od onih koji čeka priliku da zaigra je i mladi Denis Stojković.

– Možda će dobiti šansu. Moramo da imamo više igrača koji dobijaju priliku. Samo tako mogu da se osećaju kao deo ekipe.

Zatim se Stanojević prebacio na priču oko finiširanja letnjeg prelaznog roka. Svestan je trener crno-belih da mora dodatno da ojača tim, iako do sada neke ideje nije uspeo da realizuje.

Nadam se da biti više od jednog pojačanja. To nam je nepohodno, i željno čekamo nove igrače. Sačekaćemo – otkrio je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike