Zvanično: Pavlović u Bronbiju četiri sezone

19.09.2020

15:01

0

Autor: 24sedam

Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije vratio se na njemu dobro poznat teren

Zvanično: Pavlović u Bronbiju četiri sezone
Copyright Profimedia

Saga je završena, doskorašnji napadač bečkog Rapida koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u APOL-u iz Limasola, novi je igrač Bronbija.

Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Danske, države u kojoj je Pavlović ostavio trag dok je branio boje Kopenhagena.

– Radujem se što ću početi da treniram sa novim saigračima. Nekoliko godina sam proveo u Rapidu, početak je bio dobar, ali, iz raznoraznih razloga, nije sve prošlo kako sam zamišaljao. Poršle godine sam doveden u Apoel da bih postizao golove, ali je pandemija korone sve promenila. Vratio sam se u Beč ovog leta, ali nisam imao priliku da igram – objasnio je Pavlović u izjavi za klupski sajt šta je pošlo po zlu u redovima Rapida.

Činjenica da je izabrao Bronbi iako je branio boje ljutog rivala Kopenhagena ne brine bivšeg napdača Čukaričkog.

– Srećan sam što sam u Bronbiju. Veoma sam uzbuđen što ću ponovo moći da igram fudbal. U ovoj ligi sam se razvio kao igrač, ali i kao osoba. Volim što je igra okrenuta ka napadačima. U timu ima mnogo talentovanih igrača i uveren sam da kao jedan od starijih mogu da im pomognem. Klub sam oduvek poštovao, pa i kada sam bio u Kopenhagenu. Želim da pobeđujem i tako će biti i kada budem igrao protiv prethodnog kluba.

Pavlović će u Bronbiju nositi dres sa brojem devet. Sa treninzima sa ekipom počeće od ponedeljaka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike