Junajted u problemima: Zaha raspoložen protiv bivšeg kluba, Palasu bodovi na „Old Trafordu“

19.09.2020

18:55 >> 19:03

0

Autor: 24sedam

Matić nije bio u protokolu, Milivojević ušao tek u 88. minutu

Junajted u problemima: Zaha raspoložen protiv bivšeg kluba, Palasu bodovi na „Old Trafordu“
Copyright Tanjug/Shaun Botterill/Pool via AP

Tabela kaže – Mančester junajted je na 15. poziciji Premijer lige. Naravno, sve ovo treba uzeti sa dozom rezerve, jer su odigrali samo jedan meč, ali je i to bilo dovoljno da se vide svi problemi koje imaju.

Bez Nemanje Matića, koji nije bio u protokolu, Kristal Palas je na „Old Trafordu“ osvojio tri boda – 1:3 (0:1). Već u sedmom minutu je bilo 0:1 pogotkom Taunzenda posle letargične reakcije odbrane domaćina i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Takvo stanje je bilo na semaforu sve do 72. minuta kada se dogodila potpuno bizarna situacija. Sudija Martin Etkinson je pustio da se igra nastavi, da bi onda iz VAR sobe dobio sugestiju da pogleda snimak. Utvrdio je da je Lindelof igrao rukom u kaznenom prostoru i da je penal za goste.

Aju je postavio loptu na „kreč“, njegov udarac je odbranio De Hea, igrači Junajteda su slavili. Međutim, Etkinson je ponovo dobio sugestiju od pomoćnika iz VAR sobe, De Hea nije bio na liniji prilikom izvođenja penala. Tada je loptu uzeo Zaha i duplirao prednost. Upravo zbog toga najviše protestuju navijači „crvenih đavola“, tvrde da nije dozvoljeno da se promeni izvođač penala..

Posle svega toga je u 80. minutu van de Bek u svom debiju za Junajted zatresao mrežu i vratio nadu svom timu. Međutim, Zaha je bio i te kako raspoložen protiv bivšeg kluba pa je svojim novim golom u 85. minutu stavio tačku. Luka Milivojević je u igru ušao u 88. minutu. Interesantno je i da je Palas na drugoj poziciji sa šest bodova iz dva kola, ispred je Everton zbog bolje gol razlike.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike