Da li je definitivno kraj? Suarez propustio Barsinu generalnu probu

19.09.2020

05:10 >> 22:03

0

Autor: 24sedam

Sve izvesniji odlazak Urugvajca

Da li je definitivno kraj? Suarez propustio Barsinu generalnu probu
Copyright Profimedia

Sve je izvesnije da će Luis Suarez ovog leta napustiti Barselonu.

Ronald Kuman mu je navodno odmah po dolasku u klub rekao da ne računa na njega, a to potvrđuju i pripremne utakmice. U generalnoj probi protiv Elčea (1:0), urugvajski golgeter nije bio u timu, kao i Arturo Vidal.

Za Čileanca se, međutim, zna da će u Inter – put Milana trebalo bi da ode u ponedeljak, a tamo ga čeka dvogodišnji ugovor po kom će zaraditi 12.000.000 evra – dok je oko Suareza i dalje neizvesno da li će i gde otići.

Bio je blizu transfera u Juventus, ali su Torinezi izgleda izabrali Edina Džeka. Pominjao se i Bekavom Inter Majami, ali će tamo Gonzalo Iguain.

U vezu sa Suarezom dovodio se kod tako “bombastičnih” imena uvek aktuelni Pari Sen Žermen, a pominjan je i Atletiko Madrid.

Videćemo šta će biti, ali je činjenica da Barselona bez njega nije baš ubojita, kao što su njeni navijači. Samo jedan gol Elčeu, koji je Antoan Grizman postigao već u 2. minutu, ne ulivaju mnogo optimizma pred sezonu koja će za Katalonce početi 27. septembra, kada im u goste stiže Viljareal.

Kuman je od prvog minuta izveo postavu Neto – Serhi Roberto, Pike, Lengle, Alba – Buskets, De Jong – Kutinjo, Mesi, Fati – Grizman. Poslednjih pola sata igrali su Pjanić, Dembele i Trinkao, a desetak minuta pre kraja ušao je 17-godišnji Pedri.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike