Son i Kejn plesali u Sautemptonu, Brajton pokazao da dobre igre nisu slučajne, Lester pobedio

20.09.2020

15:11 >> 20:02

0

Autor: 24sedam

Pevci” dali znak da izlaze iz krize, Njukasl bez šanse na svom terenu

Son i Kejn plesali u Sautemptonu, Brajton pokazao da dobre igre nisu slučajne, Lester pobedio
Copyright Tanjug/Andrew Boyers/Pool via AP

Bes Žozea Murinja je izgleda dao rezultat. Totenhem je u Sautemptonu ostvario ubedljivu pobedu – 2:5 (1:1).

Nije tako izgledalo na početku, pošto je Ings doneo prednost domaćem timu u 32. minutu. Da na poluvreme ne odu sa vođstvom pobrinuo se Son u nadoknadi prvog del ana asistenciju Kejna. Bio je to samo početak.

Taj tandem je nastavio da blista u drugom delu. Naredna tri pogotka dao je Son, sva tri na asitenciju engleskog reprezentativca. Kejn je konačno i sam zatresao mrežu u 82. Minute. Konačan rezultat postavio je Ings golom sa “bele tačke” u 90. minutu.

Brajton je u prvom duelu sa Čelsijem ostavio odlian utisak, ali nije pobedio. Ispravili su to na “Sent Džejms parku”. Osvojili su tri boda protiv Njukasla – 0:3 (0:2).

Nil Mopej je bio nerešiva enigma za domaći tim. Prvo je pogodio sa penala u četvrtom minutu, da bi tri minuta kasnije ponovo pogodio. Tačku na meč stavio je asistencijom za Konolija u 83. minutu.

Posle dva odigrana kola Totenhem je sedmi, Brajton deveti, a Njukasl 11. sa po tri boda, dok je Sautempton pretposlednji bez poena.

U poslednjem meču dana Lester je pobedio Barnli – 4:2 (1:1). Zanimljivo je da ni kod jednog od četiri pogotka strelac ni asistent nije bio prvi igrač tima Džejmi Vardi. Za domaći tim su golove postigli Barns u 20, Džastin u 61. i Prat u 79. minutu, dok je Piters u 50. zatresao svoju mrežu. Za Barnli su strelci bili Vud u 10. i Dan u 73. minutu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike