Mane pogađao za slavlje Liverpula na Tijagovom debiju: Kristensenova glupost i Kepin poklon skupo koštali Čelsi (video)

20.09.2020

17:41

0

Autor: 24sedam

Klopovi izabranici slavili u derbiju kola

Mane pogađao za slavlje Liverpula na Tijagovom debiju: Kristensenova glupost i Kepin poklon skupo koštali Čelsi (video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Poo

Tri boda su upisana. Liverpul je na „Stamford bridžu“ savladao Čelsi sa 2:0 (0:0). Ko zna kako bi se stvari odvijale da pojedinci u dresu „plavaca“ nisu pravili kardinalne greške.

U završnici prvog poluvremena je Henderson poslao loptu za Manea, Kristensen nije mogao da ga stigne, pa ga je rvačkim zahvatom s leđa srušio. Sudija Tirni mu je prvo pokazao žuti, da bi posle gledanja video-tehnologije (VAR) pokazao direktan crveni kao poslednjem igraču odbrane.

Lampard je uveo defanzivca Tomorija umesto Haverca, dok je Klop dao šansu debitantu Alkantari. Već u 50. minutu su Firmino i Salah odigrali dupli pas, Brazilac je poslao savršen centaršut, Mane je to pretvorio u vođstvo.

Svega četiri minuta kasnije su duplirali prednost. Povratna lopta za Kepu koji je predugo čekao i onda je praktično poklonio Maneu koji takav poklon ne propušta.  Mogao je Čelsi da se vrati u igru u 75. minutu. Alkantara je skrivio penal na Verneru. Žoržinjo je preuzeo odgovornost, Alison je odbranio. Salah je mogao u nadoknadi da se upiše u strelce, Kepa je odbranio i to je bio kraj meča.

Liverpul je treći sa šest bodova, dok je Čelsi na 10. poziciji sa tri poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike