Realova nula na startu Primere

20.09.2020

21:19

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaleri kraljevskog kluba igrali bez golova protiv Real Sosijedada

Realova nula na startu Primere
Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Španski šampion se sapleo već na prvoj stepenici u novoj sezoni. U svojoj prvoj ovosezonskoj utakmici u Primeri, fudbaleri madridskog Reala igrali su bez golova na gostovanju protiv Real Sosijedada.

Srpski reprezentativac Luka Jović sa klupe za rezerve je gledao pokušaje svojih klupskih drugova da dođu do pobedničkog gola. S mladim Norvežaninom Martinom Edegardom, koji je protiv prošlosezonskih saigrača debitovao u dresu “kraljevskog kluba”, na mestu glavnog organizatora igre, Zidanovi izabranici su konstantno vršili pritisak na poslednju liniju rivala, ali nijedan, od 13 šuteva nije završio u mreži Sosijedada.

Za razliku od Luke Jovića, Filip Malbašić je imao mnogo više razloga za zadovoljstvo u subotu uveče. Njegov Kadiz je slavio na gostovanju protiv Hueske (2:0), a nekadašnji ofanzivac Rada, Hofenhajma, Partizana, Vojvodine, u njemu je učestvovao asistencijom za gol Horhea Pombe, koji je u 83. minutu potvrdio trijumf gostiju. Malbašić je prethodno, u 69. minutu zamenio iskusnog Španca Alvara Negreda.

U preostale dve utakmice subotnjeg programa, Granada je na svom terenu bila bolja od Alavesa 2:1, dok je Betis kao domaćin slavio 2:0 u duelu sa Valjadolidom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike