Milojević, Stankovićev asistent, posle Voždovca: Pravog Falćinelija očekujemo posle pauze, Pavkov spreman za tridesetak minuta igre

21.09.2020 | 21:54 >> 10:30

Autor: 24sedam

Pomoćnik Dejana Stankovića pričao posle ubedljivog trijumfa

Copyright MN Press

Crvena zvezda je ostvarila ubedljiv trijumf na svom terenu. Lako su izašli na kraj sa Voždovcem (6:0). Posle utakmice je svoje utiske izneo asistent Dejana Stankovića – Miloš Milojević.

– Igrali smo dobro od prvog do poslednjeg minuta. Protok lopte je bio izvanredan, presing takođe na nivou. Raduje me motivacija igrača, zaista su se fenomenalno pokazali u tom segmentu. Takođe, i fudbaleri koji su ušli sa klupe su imali jasne zadatke i ispunili su ih. Teško je igrati protiv Crvene zvezde na „Marakani“, još jednom smo pokazali to. Na vreme smo postizali golove i brzo rešili pitanje pobednika. Žao mi je što se ova utakmica nije igrala pred navijačima, zaslužili su da uživo prisustvuju sjajnim golovima – rekao je Milojević.

Uprkos dobroj partiji uveren je da prostora za napredak ima još mnogo.

– Moramo da zadržimo „ofanzivnu mrežu“, kako bi bolje reagovali u defanzivnoj tranziciji. Treba uklopiti Falćinelija i vratiti druge igrače poput Pavkova u punu formu. Nastavićemo u  istom ritmu, već sledećeg vikenda igramo protiv Mladosti. Neće biti lako u Lučanima, ali spremićemo se dobro za taj meč.

Detaljnije je pričao o formi napadača.

– Što se Falćinelija tiče, nisam pobornik ni da kudim, ni da hvalim. Protiv Čukaričkog je praktično „iz aviona“ došao na utakmicu, promašio je penal protiv Omonije, dešava se. Ako u kontinuitetu bude efikasan, biće dobro. Ima kvalitet, ali tek posle reprezentativne pauze možemo da očekujemo njegovu pravu formu. Pavkov je spreman za tridesetak minuta, ali mora da uđe u meč formu. Mi nemamo prijateljske utakmice sad, niti postoji liga rezervnih timova, pa moramo kroz takmičarske mečeve da ga uvodimo u pun ritam – zaključio je Milojević.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam