Vladan Milojević doveo drugog Srbina: Al Ahlijeva tvrđava sve jača

22.09.2020

08:12

0

Ljubomir Fejsa posle nastupa u grčkoj, portugalskoj i španskoj ligi, igraće i u Saudijskoj Arabiji za tim bivšeg Zvezdinog trenera

Vladan Milojević doveo drugog Srbina: Al Ahlijeva tvrđava sve jača
Copyright MN Press

Iskusni srpski internacionalac Ljubomir Fejsa nastaviće karijeru u Saudijskoj Arabiji kao igrač Al Ahlija. Fejsa dolazi na lični zahtev trenera ekipe Vladana Milojevića, a po sezoni će, kako navode izvori Saudijaca, zarađivati 1.500.000 evra godišnje. Sporazum je postignut, ostaje samo da se obavi ceremonija potpisivanja ugovora i zvanično predstavljanje igrača navijačima i medijima.

Al Ahli planira značajno da se pojača, nakon što je pre mesec dana srpski stručnjak pod pretnjom podnošenja ostavke podsetio upravu na obećanja koja su mu dali prilikom preuzimanja ekipe. Tako će pored Marka Marina, sledeće pojačanje biti Fejsa, a moguće je da im uskoro pridruži i El Fardu Ben iz Crvene zvezde.

MN Press

Fejsa je tokom igračke karijere osvojio deset titula državnog prvaka sa Partizanom u Srbiji, sa Olimpijakosom u Grčkoj i Benfikom u Portugalu. Nije mu pošlo za rukom da to učini sa Alavesom u španskoj Primeri, ali će se sasvim sigurno sa novim klubom boriti za trofeje u Saudijskoj Arabiji i Aziji, budući da Al Ahli nastupa i u kontinentalnoj Ligi šampiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike