Oca sam upoznao sa 25, žena mi kaže - To je on! Emotivna ispovest Alena Stevanovića, progovorio o odrastanju bez roditelja!

18.04.2023

09:34

0

Autor: A. S.

Bivši reprezentativac Srbije ima interesantnu karijeru, ali i život

Oca sam upoznao sa 25, žena mi kaže - To je on! Emotivna ispovest Alena Stevanovića, progovorio o odrastanju bez roditelja!
Alen Stevanović dok je nastupao za Partizan - Copyright MN Press

Kada je 2009. godine prešao iz obrenovačkog Radničkog u Inter, Alen Stevanović je skrenuo pažnju na sebe i nagovestio veliku karijeru. U godinama koje su dolazile, bilo je uspona i padova, raznih oscilacija, ali je definitivno najbolji fudbal igrao u Italiji, a tada je izborio i poziv za nacionalni sastav kod Siniše Mihajlovića. Kasnije je došao u Partizan, a danas igra za IMT sa Novog Beograda.

Pored interesantne sportske priče, Stevanović je imao i neobičan životni put.

Rođen je u Cirihu, 1991. godine, a imao je samo tri meseca kada su se njegovi roditelji razveli. Sa majkom se vratio u Srbiju, ali je odrastao sa ujakom i bakom, jer se majka vratila u Švajcarsku gde je radila, a potom i osnovala novu porodicu.

Alen je o svom privatnom životu nedavno govorio u podkastu "Alesto", sa novinarom Aleksandrom Stojanovićem i otkrio da o razvodu roditelja i odrastanju bez njih nije razmišljao kao dečak, ali da mu je sada jasno da je loptu "gurao" nesvesno kako bi te stvari ostavio po strani.

Oca je upoznao tek sa 25 godina i to nakon što se umešala njegova supruga Dunja.

- Oca sam prvi put video 2016. godine kad sam bio u Partizanu. Supruga me pozvala na ručak, vidim ja nešto čudno se dešava, znam je... Ulazi tip u jednom trenutku i kaže mi ovo je tvoj otac. Kod mene pomešana osećanja. On je gotivac, iz Sarajeva je, možda smo se čuli još par puta posle toga. Čudan osećaj, nemam potrebu da imam kontakt s njim. Nemam problem, možemo da imamo kontakt, ali nemam potrebu zaista, razumeš me šta mislim... - kazao je Stevanović u ispovesti Aleksandru Stojanoviću.

- Dok sam bio mali, nije bio tu, a ja sam izgradio karakter. Ujak je bio muška figura u mom životu i svakog dana me je vodio na treninge. Falila mi je očinska figura, kao i majčinska, što sad vidim kad ja imam decu. To je bitno svakom detetu. Imao sam ja probleme zbog toga, bio sam nestabilan, emotivan, a to je razlog jer sam rastao bez njih.

Sve to uticalo je da u jednom trenutku odustane i od fudbala i škole, ali se vratio na pravi put i nakon brojnih proba, završio u Interu, koji je tada imao slavne dane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike