Partizanov Dijabate vezao svoje kikice i nabacio osmeh: Zna Malijac da bi na drugom mestu trčao krugove ili dobio ispisnicu!

14.04.2023

14:32

0

Autor: D. P.

Da je Partizan pravi klub ...

Partizanov Dijabate vezao svoje kikice i nabacio osmeh: Zna Malijac da bi na drugom mestu trčao krugove ili dobio ispisnicu!
Copyright FK Partizan

Nestašni Malijac Fuseni Dijabate promenio je frizuru, samo još da promeni svoje (ne)profesionalne navike, pa da i Partizanu i njemu krene nabolje.

Dijabate se konačno vratio sa dugog puta, a jedino objašnjenje što ga nije bilo na utakmicama reprezentacije Malija protiv Gambije i što na vreme nije stigao u Beograd je ono staro od Miloša Vazure - umrla baba u Parizu!

Sreća njegova pa nije jedini skandal majstor u Humskoj, odavno je već utvrđeno da postoje i gori od njega, ali dok traje iživljavanje Dijabatea i njemu sličnih, Partizan nastvalja pati i propada.

Što se tiče same ekipe, igrači izgleda nisu pravili problem nedisciplinovanom Malijcu, prešli su preko njegove izdaje.

Na današnjem treningu bio je deo pobedničkog tima, koji je svojim zadovoljstvom na fotografiji pokazao koliko im je ovaj trijumf protiv ostalih saigrača bio važan.

FK Partizan
Dijabate

Navodno je i Dijabateu bio važan!

Možda je samo srećan što normalno trenira sa ekipom, jer zna da bi u pravom klubu za svoju nedisciplinu trčao samostalno krugove par nedelja, a verovatnije je i da bi bio oteran.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike