Nedimović: Momci iz Zajednice dobro rade svoj posao, rešiće i prekid meča Čukarički - Partizan

12.04.2023

15:22

0

Autor: D. P.

Stav FSS

Nedimović: Momci iz Zajednice dobro rade svoj posao, rešiće i prekid meča Čukarički - Partizan
Copyright MN Press

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović je povodom prekida utakmice na Banovom brdu, Čukarički - Partizan, rekao da krovna organizacija nema nameru da se angažuje dodatno u rešavanju ovog problema, budući da Zajednica klubova Superlige i Prve lige Srbije rukovodi takmičenjem. 

- Već su neke odluke donete, vidim da je Čukarički uputio i žalbu i u skladu sa tim Zajednica će reagovati. Moramo se držati pravila i procedura. FSS je poverio takmičenje Zajednici superligaša i prvoligaša i u skladu sa tim se svi ponašamo - rekao je Nedimović za Sportal i dodatno pojasnio trenutnu situaciju:

- Ako dođe do drastičnijih odstupanja od pravila onda se znaju konsekvence, ali "momci" u Zajednici odlično rade svoj posao.

Meč na Banovom brdu je prekinut u 22. minutu posle nekoliko manjih prekida zbog bacanja baklji i stolica.

Sudija Milan Mitić odlučio je da povede ekipe u svlačionice, ali se posle pražnjenja tribine sa koje su bacani predmeti na teren od strane navijača Partizana, meč nije nastavio.

Zajednica želi da se ovaj meč odigra danas od 18.00 časova bez prisustva publike, ali u Čukaričkom zasad pokazuju rezerve prema toj ideji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike