Partizan otišao po mesto u plej-ofu Lige Evrope (Foto)

23.09.2020

08:31 >> 12:53

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli su u sredu ujutru otputovali u Belgiju

Partizan otišao po mesto u plej-ofu Lige Evrope (Foto)
Copyright Promo/M. Todorović/FK Partizan

Fudbaleri Partizana u sredu ujutru su sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ otputovali u Belgiju, gde ih u četvrtak očekuje meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Šarlroa.

Pred crno-belima je jedan od najvažnijih susreta u ovom delu sezone, a posao im znatno otežava to što će protiv lidera belgijskog šampionata igrati samo jednu utakmicu. Šarlroa je u dosadašnjih šest mečeva nacionalnog prvenstva upisala isto toliko trijumfa, pa će pred fudbalerima kluba iz Humke sutra od 19 časova biti veoma izazovan zadatak da se u Beograd vrate sa ulaznicom za plej-of drugog po jačini klupskog takmičenja pod okriljem UEFA.

Strateg Partizana Aleksandar Stanojević na put je poveo Vladimira Stojkovića, Aleksandra Popovića, Aleksandra Miljkovića, Aleksandra Lutovca, Bojana Ostojića, Uroša Vitasa, Makija Banjaka, Igora Vujačića, Slobodana Uroševića, Sašu Zdjelara, Aleksandra Šćekića, Milana Smiljanića, Bibrasa Natha, Takumu Asana, Filipa Stevanovića, Denisa Stojkovića, Sejdubu Sumu, Umara Sadika, Lazara Markovića i Bojana Matića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike