Italijan ponovo opleo po Murinju, ovog puta oštriji nego ikad! Može da trenira samo amatere!

08.04.2023

12:59

0

Autor: A. S.

Nije mu prvi put da ovako govori o Portugalcu

Italijan ponovo opleo po Murinju, ovog puta oštriji nego ikad! Može da trenira samo amatere!
Žoze Murinjo - Copyright Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

U svetu fudbala, Žoze Murinjo važi za posebnog. Portugalac ima "neke svoje metode" kojima postiže uspeh sa svim timovima u kojima je radio, međutim, te iste metode izazivaju i burne reakcije.

Naime, kao što važi za posebnog, tako se, sa vremena na vreme ističe da je nezgodan u saradnji sa igračima, pa su učestale kritike nekadašnjeg fudbalera Rome Antonija Kasana.

Italijan se nikada nije libio da direktno napadne Murinja, a ovog puta njegovi komentari su bili znatno oštriji. Do sada je Kasano komentarisao rad Portugalca i njegov odnos prema fudbalu, a sada se dotakao i glasina da će na leto preuzeti Real Madrid.

- On je glumac, uopšte mi nije jasno kako dolazi do rezultata. Bio je sjajan trener i govornik, ali sad je na nivou da bi mogao da trenira samo amatere. Njega boli k... za fudbal. Gledaće se istorija, ali nemojmo da se zavaravamo. On ne zna ništa o fudbalu - izjavio je Kasano i dodao:

 

 

- Anćeloti može u Brazil, a on može da se vrati u Real, ali samo zbog statusa koji ima. Bio je osvajač, ali sad bi savršen mogao da radi samo sa amaterima. Ako Real traži trenera, onda neće zvati Murinja. To mogu oni koji žele samo rekreativno da se bave fudbalom.

Međutim, njegovim kritikama tu nije bio kraj.

- Poredite Mauricija Sarija i Murinja. Jedan voli fudbal i rad, drugog je baš briga za istim tim fudbalom. Sari se prilagođava, pobeđuje, pametan je i ekipa mu igra lep fudbal. Murinjo je nula!

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike