Klop mu dao priliku da se dokaže: Prelep gol Grujića u ubedljivoj pobedi Liverpula

24.09.2020

20:59 >> 21:24

0

Srpski fudbaler postigao sjajan pogodak

Klop mu dao priliku da se dokaže: Prelep gol Grujića u ubedljivoj pobedi Liverpula
Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, Pool

Rutinsko odrađivanje posla Liverpula. Fokus Jirgena Klopa je na Premijer ligi, pa je tako odlučio da šansu u meču protiv Linkolna u Liga kupu da igračima koji nisu dobili preveliku minutažu do sada. U startnoj postavi se tako našao srpski fudbaler Marko Grujić.

Znao je to da iskoristi. Postigao je prelep pogodak u 65. minutu sa velike udaljenosti za 6:2. Pre toga je takođe viđeno nekoliko lepih golova, pokrenuo je to Šaćiri, pa je Minamino pogodio, Džouns je potom dva puta zatresao mrežu, pa ponovo Minamino, a poslednji gol za „redse“ dao je Origi, u strelce su se kod domaćina upisali Edun i Montsma – 2:7. Naredni rival biće im Arsenal.

Što se Grujića tiče, ovo mu je bio prvi meč u dresu “crvenih” još od sezone 2017/18 i sada je glavno pitanje da li će ostati da se bori za mesto u timu iako je u veznom redu “gužva” ili će minute tražiti u nekom drugoj ekipi.

Mančester siti se namučio protiv Bornmuta – 2:1 (1:1). Posle slabijeg izdanja u prvom delu Gvardiola je morao u igru da ubacuje De Brujnea i Sterlinga, ali je pogotkom Fodena u 75. minutu uspeo da dođe do prolaza dalje i duela sa Barnlijem.

Ranije danas je Aston Vila bila sigurna protiv Brisola (0:3).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike