Englezi su u neverici slušali svoju himnu na "Maradoni": Ovo je najgore pevanje koje ste čuli! Elinora objasnila svoj peh (VIDEO)

24.03.2023

11:54

0

Autor: D. P.

Italijanka podbacila baš

Englezi su u neverici slušali svoju himnu na "Maradoni": Ovo je najgore pevanje koje ste čuli! Elinora objasnila svoj peh (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Izveštaji su započinjali rečenicom - "Traži se zbog zločina nad državnom himnom"!

Italijanska pevačica Elinora toliko je loše otpevala himnu Engleza pred njihov mečs a Italijom u Napulju da su mediji na ostrvu za njom "raspisali poternicu".

Ipak, uspeli su da je pronađu i da čuju njen deo priče i objašnjenje zašto je tako očajno zvučalo "God save the king" u njenom izvođenju na stadionu "Dijego Armando Maradona".

- Toliko sam ljuta zbog onoga što se dogodilo jer sam želela da bude savršeno, ali to što se dogodilo nije moja greška.

- Želim da se izvinim svim navijačima Engleske koji su bili na stadionu i gledali na TV, užasnuta sam zbog onoga što se dogodilo i želim da ljudi znaju da nisam to uradila zbog nepoštovanja. Bila mi je velika čast što su me zamolili da pevam državnu himnu i bila sam tako uzbuđena zbog toga. Nikada ranije nisam pevala nešto slično. Ja sam više pop umetnik, ali na terenu je postojao problem sa zvukom - priča Elinora.

- Uvežbala sam himnu dva puta, dan pre meča, a zatim tri puta uveče, ali kada je došao nastup, imala sam problem sa slušalicom. Imala sam muziku u uhu, a onda je prestala i ponovo počela, i čula sam je dvaput, to je značilo da nisam sinhronizovana i bilo mi je teško da stignem.

- Zaista sam dala sve od sebe da rešim problem, ali nisam mogla ništa da uradim i tako sam ljuta zbog toga.

Moglo se primetiti da Belingem i ostali igrači Engleske u neverici slušaju na šta je ličilo izvođenje himne njihove zemlje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike