Poznato je ime prvog pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku

21.12.2020

21:32 >> 21:35

0

Autor: Milan Nastić

U pitanju je defanzivac Voždovca Marko Živković

Poznato je ime prvog pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku
Copyright MN Press

Partizan je je na korak da dovede prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. U pitanju je defanzivac Voždovca Marko Živković(26) , saznaje Telegraf.

Nekadašnji fudbaler crno-belih prva je želja stručnog štaba i pojačaće konkurenciju na poziciji desnog beka, koju pokriva jedino Aleksandar Miljković.

Prva dobra okolnost po Partizan je i činjenica da Živkoviću u junu ističe važeći ugovor sa ”zmajevima”, pa fudbaler već od 1. januara ima pravo da pregovara sa drugim klubovima.

Pročitajte još

Pritom, Živković ima veliku želju da se vrati u Humsku, gde je prošao mlađe sve selekcije, da bi 2011. godine potpisao profesionalni ugovor, posle čega je odradio i “pun staž” u filijali Teleoptoku.

U sezoni 2012/2013 Živković je prekomandovan u prvi tim sa kojim je osvojio titulu prvaka države, ali se nije previše naigrao, pa se već naredne godine obreo u Vojvodini.

Prvo kao pozajmljen fudbaler i deo “paketa” u kome su u suprotnom smeru otišli Petar Škuletić, Miroslav Vulićević i Branislav Trajković, a potom je u januaru 2014. potpisao i dugoročni ugovor sa novosadskim klubom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike