Nikolić pregovara sa klubom iz komšiluka, Partizan će morati da pričeka

13.03.2023

11:40

0

Autor: D. P.

Nikolić ne radi od oktobra 2021. godine

Nikolić pregovara sa klubom iz komšiluka, Partizan će morati da pričeka
20170418npNikolicM04 - Copyright MN Press

Mađarski dnevnik "Nemzeti sport" piše da bi na klupu MOL Fehervara mogao da se vrati srpski stručnjak Marko Nikolić sa kojim je ovaj tim ostvario poslednji veliki uspeh osvajanjem titule 2018. godine.

Ove sezone Mol tavori. Trenutno su 11. na tabeli, pa je zato gradonačelnik Sekešfehervara Andraš Čer-Palković preko društvenih mreža poručio da jedino Marko Nikolić može doneti preokret nekada slavnom klubu koji je nastavio tradiciju Videotona.

Mediji su tragovom statusa gradonačelnika došli do informacije da uprava već pregovara sa Srbinom oko njegovog povratka. Nikolić već godinu i po dana nema klub. Poslednji put je radio u moskovskoj Lokomotivi, ali je uprkos dobrim rezultatima, plasmanu u Ligu šampiona i osvajanju Kupa Rusije, uprava tog kluba odlučila da poverenje pokloni Ralfu Rangniku i njegovom timu. Nemac se svojski potrudio kasnije da Nikoliću što više oteža ostanak na klupi, a kada je konačno uspeo da ga otera, onda je rešio da napusti Lokomotivu i da preuzme klupu Mančester junajteda. 

Nikolić je 2018. godine osvojio titulu u Mađarskoj, a sledeće godine i kup. Nikolić važi za ljubimca navijača Partizana kojem je doneo poslednju duplu krunu 2017. godine. Od tada svake godine prilikom promene trenera pominje se njegovo ime kao kandidata da ponovo preuzme ekipu, ali dosad nije promenio prioritete u karijeri da radi u inostranstvu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike