Hoće li se navijači PSŽ smejati ili zaplakati: Nejmar doneo odluku o nastavku karijere!

13.03.2023

10:32

0

Autor: D. P.

Da li će PSŽ zažaliti što ga se nije oslobodio kada je to mogao

Hoće li se navijači PSŽ smejati ili zaplakati:  Nejmar doneo odluku o nastavku karijere!
Nejmar - Copyright Profimedia

Brazilac Nejmar izgleda odlučio da se u Parizu zadrži do kraja ugovora koji ističe 2027. godine. Da li će PSŽ zažaliti što ga se nije oslobodio kada je to mogao i da li je navijačima danas do smeha ili plača?

Iako se čitav projekat katarskih investitora nalazi na klimavim nogama, budući da trofej Lige šampiona ni ove godine neće doći na "Parku prinčeva" uprkos dovođenju Mbapea, Nejmara, Mesija, Ramosa i Donarume, glavni akteri krize ne planiraju da "odustanu". Prema pisanju "Atletika" Nejmar namerava da ostane do kraja ugovora mada će tada imati 35 godina i veliko je pitanje koliko će biti spreman da pomogne klubu.   

brazilac je ovu sezonu završio mnogo ranije nego što se očekivalo. On je povređen pre Mundijala, pa je i u Kataru doživeo težu povredu, da bi pred meč sa Bajernom u Ligi šampiona završio na operacionom stolu zbog problema sa zglobom.

PSŽ je 2017. godine doveo Nejmara iz Barselone za 222.000.000 evra, ali od tada je imao čak 20 povreda i zbog njih je propustio tačno 90 utakmica. PSŽ ove sezone ostaje samo u konkurenciji za titulu u domaćem prvenstvu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike