Zvezdin spisak za Ararat: Prijavljen i Garsija

28.09.2020

08:04 >> 10:16

0

Autor: Jovan Terzić

Crveno-beli napravili izbor za utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Zvezdin spisak za Ararat: Prijavljen i Garsija
Copyright MN Press

Iako je verovatno pitanje dana kada će Mateo Garsija napustiti Crvenu zvezdu (i preći u Aris), ali i pored toga Argentinac se našao na spisku fudbalera za duel sa Ararat Jermenijom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

I dalje je nepoznato gde će i da li će utakmica u četvrtak biti odigrana, zbog ratnog stanja koje je proglasila bivša sovjetska republika koja već decenijama vodi borbe sa Azerbejdžanom oko teritorije Nagorno-Karabah, ali pripreme se odvijaju po uobičajenom proglamu.

UEFA je na svom sajtu objavila spisak igrača licenciranih za ovaj duel, a na njemu se u Zvezdinom timu nalaze Mateo Garsija i suspendovani Seku Sanogo (tri žuta kartona), dok nema povređenog Ričmonda Boaćija. Evo i kompletnog izbora Dejana Stankovića za utakmicu sa Araratom:

golmani – Milan Borjan, Zoran Popović,

odbrana – Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Gobeljić,

sredina – Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Mateo Garsija, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Dušan Jovančić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Srđan Spiridonović,

napad – Milan Pavkov, Dijego Falćineli, Aleksa Vukanović.

Na B listi, na kojoj su mladi igrači ponikli u klupskoj školi, nalaze se Željko Gavrić, Strahinja Eraković i Andrija Radulović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike