Stanojević strepeo za rezultat do kraja: Primili smo gol i onda je ušla nesigurnost u moj tim

28.09.2020

18:46

0

Trener Partizana posle pobede nad Bačkom otvoreno priča o tome šta je osećao kada je protivnik smanjio prednost od dva gola

Stanojević strepeo za rezultat do kraja: Primili smo gol i onda je ušla nesigurnost u moj tim
Copyright MN Press

Trener Aleksandar Stanojević objasnio je kako su njegovi igrači uspeli da se izbore sa umorom i da na kraju slave pobedu 2:1 protiv solidne ekipe Bačke. Strateg crno-belih otkrio je šta je rekao u poluvremenu svojim igračima i gde je video slabe tačke protivnika.

-Očekivali smo da će biti tvrda, fizički teška utakmica, jer se nismo još oporavili od napora u meču sa Šarloa.

Šta vas čini zadovoljnim, a šta ne?

-Zadovoljan sam pobedom, to nam je bio cilj. Zadovoljan sam, naravno, da su se momci posle 120 minuta u Belgiji vratili psihološki u igru, ali nisam zadovoljan sa dosta nekih stvari koje ćemo morati da popravimo. Izuzetno nas je lako protivnik ugrožavao u nekim situacijama.

Nije bilo nekoliko igrača, Filip Stevanović i Takuma Asano. Šta je u pitanju?

-Stevanović je već duže vremena povređen i nije spreman, jer je i u Belgiji igrao pod injekcijama. Asana smo odmorili. Naša procena je bila da je previše bio opterećen, potrošen poslednjim utakmicama i zato smo odlučili da malo odmori.

Dali ste šansu Nikoli Čoliću?

-Mladi igrači su dobili šansu, moraju je svi bolje koristiti i ovi što ulaze.

Da li vas jo nešto raduje osim pobede i da li ste spre.

-Raduje me što sam još bolje upoznao igrače, sada sam siguran u ono šta nam fali, šta bismo morali da dovedemo. Da li sam strepeo? Da, jesam, strepeo sam poslednjih deset minuta. Uvukla se neka nesigurnost u tim posle primljenog gola.

Šta ste rekli pre i posle utakmice?

-Pre meča ne pričamo o taktici, rekao sam im da nas očekuje teška utakmica i da moramo za svaki duel da se izborimo. Na poluvremenu sam im rekao da moramo biti strpljivi, da ulazimo u duele i da ih dobijamo, jer se zbog umora nismo davali baš 100 odsto. Tražio sam im da probaju preko boka da napadnu, jer su nam zatvorili sredinu i tako smo dali golove.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike