Treći poraz Mitrovića i Fulama: Aston Vila odnela bodove iz Londona

28.09.2020

18:51 >> 18:57

0

Autor: N. St.

Problemi za klub i srpskog napadača na startu Premijer lige

Treći poraz Mitrovića i Fulama: Aston Vila odnela bodove iz Londona
Copyright Tanjug/Will Oliver/Pool via AP

Loš početak za Fulam u Premijer ligi. Doživeli su treći poraz u isto toliko utakmica u novoj sezoni. Posle Arsenala i Lidsa izgubili su i od Aston Vile.

Tim iz Birmingema je došao u London i odneo sva tri boda – 0:3 (0:2).

Sve je počelo posle velike greške odbrane Fulama koja nije želela da pusti loptu da ode u aut, vratili su je u igru, Vila je razvila napad, Mekgin je poslao loptu u prostor za Griliša koji je pobegao čuvarima i smestio je u mrežu već u četvrtom minutu.

U 15. nova odlična akcija gostiju, Griliš ulazi u kazneni prostor, prosleđuje do Mekgina koji pametno ostavlja loptu za Hurihejna kome nije bilo teško da matira Areolu. Samo što se nastavilo drugo poluvreme Aston Vila je postigla i terći gol. Hurihejn je centrirao, igrači Fulama su želeli da naprave ofsajd zamku, u tome nisu uspeli. Mings im je pobegao i rutinski smestio loptu u mrežu. Fulamu je u 56. minutu pošto je VAR ustanovio da je svemu prethodio faul Rida.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta, imao je nekoliko dobrih prilika, ali njegovi udarci glavom nisu pronašli mrežu.

Fulam je posle tri kola poslednji sa gol razlikom 3:10, Aston Vila je četvrta sa šest bodova iz dva odigrana meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike