Kakva lekcija za Dušana Vlahovića od bivšeg asa i narkomana: Frančesko Flaki zna kako treba sa Srbinom

29.09.2020

05:59 >> 11:07

0

Nekadašnji napadač Fjorentine i Sampdorije kažnjavan dva puta zbog korišćenja kokaina daje savet ljubičastima kako da postupaju sa bivšim igračem Partiz

Kakva lekcija za Dušana Vlahovića od bivšeg asa i narkomana: Frančesko Flaki zna kako treba sa Srbinom
Copyright Profimedia

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović mogao bi u smiraj prelaznog roka da napusti Fjorentinu. Prema izvorima italijanske štampe, Vlahović se poslednjih dana nalazi pod udarom kritika u Firenci kao jedan od okrivljenih za poraz (4:3) od Intera  u Milanu.

Vlahović se nakon preokreta na San Siru, gde su ljubičasti vođstvo od 2:3 prokockali u poslednjih tri minuta meča primivši dva gola, suočio sa bujicom uvreda preko društvenih mreža zbog čega je deaktivirao svoje naloge na Instagramu i Tviteru. Na tome se nije završilo, već su se onda pokvarili i odnosi sa trenerom Jakinijem, koji je u prvi mah komentarima preko medija želeo da smiri malo situaciju ukazujući na to da Srbin ima tek 20 godina i da predstavlja budućnost Fjorentine.

Zbog tog problema sa šefom stručnog štaba sve češće se poslednjih dana spominje mogućnost njegovog odlaska u drugi klub Serije A, prvo na pozajmicu, ali kako kod Italijana takav dogovor podrazumeva i šansu da drugi klub nakon godinu dana otkupi kompletan ugovor, moguće je da se Vlahović oprosti od Firence i Fjorentine. Zasad je njemu najbliža Verona, koja preko trenera Jurića insistira na dovođenju centarfora “ljubičastih”, ali još nisu saznali kakav je odgovor druge strane.

Za to vreme bivši igrač Fjorentine Franćesko Flaki, poznat i po tome što su ga Disciplinski organi FS Italije kaznili sa 12-godišnjom zabranom igranja zbog drugog pozitivnog testa na korišćenje kokaina, poručio je Vlahoviću da previše zarađuje sa svoje godine, a to zna iz sopstvenog iskustva:

Profimedia

-Vlahović mora znati da nije prvotimac. To može postati samo treningom i ako dobro igra u 15 minuta koje mu trener daje na raspolaganje da se pokaže. Ako ovako igra, mora da bude na klupi. Da je dao gol ili ušao sa drugačijim stavom, sledeći meč bi počeo. Mislim da je pravi problem što previše zarađuje za svoje gdoine. Ali nije samo on u pitanu. To je bio i moj problem. Ako ne igra, postoji razlog, a samo Dušan može da promenti mišljenje trenera. U ovom trenutku bih ga zadržao na klupi, au petak bih ga poslao na tribine da vidim da li je naučio lekciju. Ali i ja sam to prošao i moramo i mi imati razumevanje. To je priča o štapu i šargarepi!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike