Navijač Njukasla pao u nesvest kada je video šta mu je uništio pas: Osveta ljutog vlasnika odmah usledila!

21.02.2023

12:00

0

Autor: D. P.

Nije mogao da veruje očima

Navijač Njukasla pao u nesvest kada je video šta mu je uništio pas: Osveta ljutog vlasnika odmah usledila!
Copyright Printskrin/facebook

Alan Karling bio je jedan od srećnika koji je uspeo da nabavi kartu za finale Liga kupa na Vembliju 26. februara njegovog Njukasla protiv Mančester junajteda.

Sreća, međutim, nije dugo potrajala! Vrativši se kući s posla već u hodniku je shvatio da je ostao bez najvrednijeg parčeta papira koje je bilo pocepano na sitne komade od strane njegovog psa Rudija.

Karta je, naime, došla poštom i ubačena kroz otvor na ulaznim vratima. Veseli Rudi nije znao šta da radi sa "stranim telom", pa je odlučio da "spasava" ukućane.

Printskrin/facebook
Karta za finale Liga kupa navijača Njukasla

- Rudi misli da je došlo do provale ako pismo dođe kroz poštansko sanduče. Očigledno mu se dopala ideja da pocepa karte za Vembli kada nisam bio kod kuće - napisao je Karling na Fejsbuku.

Niko nije sigiuran šta tačno znači Karlingov potez, ali možda i nije sve samo šala, jer Rudi je završio na oglasima. Karling ga prodaje za pet funti!

Njukasl je u finalu engleskog kupa prvi put za 24 godine. Pobednik će se automatski kvalifikovati za Ligu Evrope. U Premijer ligi Mančester junajted je treći, a Njukasl peti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike