Veliki gest Rome i Lacija Mihi u čast! Dva dresa legendarnog Srbina u Kući slavnih! (FOTO)

20.02.2023 | 17:21

Autor: A. Š.

Na dan rođenja nekadašnjeg asa rimski velikani odlučili da mu na još jedan način odaju počast

Copyright Profimedia

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović danas bi proslavio 54. rođendan. Nažalost, krajem prošle godine nekadašnji reprezentativac i selektor naše zemlje sišao je sa životne scene posle herojske borbe sa leukemijom.

Koliko je trag Miha ostavio za života u srpskom, italijanskom, evropskom i svetskom fudbalu najbolje je moglo da se vidi u danima pošto je prerano otišao sa ovog sveta, a da legende nikada ne umiru potrudili su se da pokažu i rimski velikani Roma i Lacio.

Podsetimo, Mihajlović je tokom svoje prebogate karijere nosio dresove gradskih rivala iz italijanske prestonice, koji su dan njegovog rođenja odlučili da uveličaju tako što su dresove iz vremena kada je u njima nastupao okačili u Kuću slavnih na stadionu „Olimpiko“.

Ova svečanost, naravno, nije mogla da prođe bez članova Mihajlovićeve porodice, a Sinišina supruga Arijana je u kratkom obraćanju pokazala emociju i ponos zbog gesta koji je upriličen u čast njenog pokojnog muža.

- Ovo je divan dan, koji karakteriše toliko emocija za sve nas. Naklonost koju pokazujete odaje nam veliku čast. Iza nas su teški dani, ali mi sledimo Sinišinu poruku noseći je u našim srcima – kazala je Arijana.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam