Trener Ararata hvali Zvezdu, ali veruje da može da eliminiše srpski tim

29.09.2020

16:36 >> 17:39

0

Autor: N. St.

Strateg jermenskog tima o klubu, utakmici sa crveno-belima, Ligi Evrope...

Trener Ararata hvali Zvezdu, ali veruje da može da eliminiše srpski tim
Copyright Profimedia

Crvena zvezda će igrati protiv Ararat Jermenije u borbi za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a pred taj susret govorio je trener Ararata Dejvid Kampanja.

Jedan korak deli Crvenu zvezdu od plasmana u Ligu Evrope. Poslednja prepreka na tom putu im je Ararat. Utakmica će se igrati na Kipru u četvrtak od 19.00 časova. O tome je pričao trener jermenske ekipe David Kampanja.

– Bez ikakve sumnje je ovo najvažnija utakmica za naš klub. Imamo šansu da se plasiramo u grupnu fazu evropskog takmičenja. Čeka nas jak protivnik, ali nam motivacija ne nedostaje. Imamo pritisak sa svih strana, od ljudi iz našeg saveza do onih na ulicama – jasan je Kampanja.

Ima samo reči hvale na račun srpske ekipe.

– Veoma su opasan tim, imaju veliku rotaciju. Međutim, nisu sve ekipe savršene, svaka ima svoje vrline i mane, pa tako i oni. Možemo da napravimo iznenađenje.

Ono što Ararat razlikuje od drugih je to što ima mnogo igrača iz različitih država.

– Navikao sam na sve to, prošle sezone je bilo 15-17 različitih nacionalnosti. Trudim se da učim više jezika, neke žargonske izraze, fudbalske termine na francuskom, engleskom, ruskom, jermenskom. Imamo neke reči koje se trudimo da koristimo da ih svi razumeju. Igrači iz Jermenije uče španski, Španci uče ruski, tu je i fudbal koji ima svoj jezik – zaključio je Kampanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike