Mađarska ima tim u Ligi šampiona, Omonija izdržala napade Ranđelovića i Olimpijakosa i ispala

29.09.2020

20:55 >> 21:05

0

Poznata su tri tima koja će igrati u eliti

Mađarska ima tim u Ligi šampiona, Omonija izdržala napade Ranđelovića i Olimpijakosa i ispala
Copyright Tanjug/AP Photo/Efrem Lukatsky

Prve tri dileme su rešene, ostalo ih je još toliko. U Ligu šampiona su plasman kroz kvalifikacije obezbedili Olimpijakos, Dinamo Kijev i Ferencvaroš.

Ukrajinski tim je bio posebno raspoložen na svom terenu. Bez većih problema su savladali belgijski Gent i ostvarili ono što su zacrtali. Bujalski je u devetom minutu doveo svoj tim u vođstvo, da bi De Penja sa penala udvostručio prednost u 36. minutu.

Samo što je počelo drugo poluvreme, novi penal. Suprijaga je pao u kaznenom prostoru, Marčinjak je opet pokazao na „kreč“, a Rodrigez pogodio za konačnih 3:0.

Olimpijakos je na Kipru napadao, stvarao šanse, imao 29 šuteva, 12 u okvir gola, ali nije postigao gol. Omonija je izdržala pritisak kod kuće, ali nije prošla. Tim iz Pireja je zahvaljujući trijumfu u Grčkoj (2:0) obezbedio plasman u elitu.

Lazar Ranđelović je igrao do 75. minuta kada ga je Mansuras zamenio.

Ferencvaroš i Molde su remizirali (0:0), domaćin je postigao gol u završnici koji je poništen zbog ofsajda, ali svakako se nisu mnogo bunili. Razlog za to leži u činjenici da su u prvom meču u Norveškoj postigli tri gola (3:3) zbog kojih su obezbedili prolaz.

REZULTATI:
Dinamo Kijev-Gent 3:0 (prvi meč 2:1)
Ferencvaroš-Molde 0:0 (prvi meč 3:3)
Omonija-Olimpijakos 0:0 (prvi meč 0:2)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike