Zvezdin spisak putnika za Kipar najavio jedan odlazak?

30.09.2020

07:27 >> 07:36

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde odredio 20 fudbalera na koje računa protiv Ararata

Zvezdin spisak putnika za Kipar najavio jedan odlazak?
Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odredio je 20 fudbalera na koje će računati u plej-ofu Lige Evrope, a na spisku putnika za Kipar nema Matea Garsije. Iako je Argentinac bio licenciran za utakmicu protiv Ararata, strateg srpskog šampiona ga nije uvrstio u ekspediciju koja će u sredu krenuti put Nikozije, što bi moglo da znači da je Garsija blizu odlaska s “Marakane”.

Na spisku putnika na Kipar nalaze se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Dijego Falćineli.

Podsetimo, utakmica plej-ofa Lige Evrope između Ararata i Crvene zvezde trebalo je da bude odigrana u Jerevanu, ali je UEFA u poslednjem trenutku, zbog ratnog stanja u Jermeniji, odlučila da duel prebaci na Kipar. Susret na stadionu “GSP” igra se u četvrtak od 19 časova, a fudbalsko zdanje u Nikoziji će drugi put ove godine ugostiti crveno-bele, koji su pre nekoliko nedelja na istom mestu ispali od Ominije posle penala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike