Bajern stiže u nezgodan čas! Navijači su besni, trener PSŽ-a iskren: Zabrinuti smo!

13.02.2023

23:44

0

Šampion Francuske posle pauze zbog Mundijala odigrao 11 mečeva u svim takmičenjima, a zabeležio je šest pobeda, remi i četiri poraza

Bajern stiže u nezgodan čas! Navijači su besni, trener PSŽ-a iskren: Zabrinuti smo!
Kristof Galtije - Copyright Profimedia

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je da je zabrinut uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Bajernom, prenosi AP.

PSŽ će u utorak od 21 sat u Parizu dočekati Bajern, a "sveci" se nalaze u seriji loših rezultata. Navijači su nezadovoljni rezultatima, pošto je šampion Francuske posle pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru odigrao 11 mečeva u svim takmičenjima, a zabeležio je šest pobeda, remi i četiri poraza.

- Zabrinuti smo zbog utakmice sa Bajernom, ali moramo da budemo bistre glave. Naravno da igrači imaju svoj ponos, imam ga i ja. Razumem bes navijača - rekao je Galtije uoči meča sa Bajernom.

PSŽ će biti oslabljen na meču sa Bavarcima, pošto zbog povrede u timu neće biti Kilijana Mbapea, dok će Lionel Mesi najverovatnije biti u sastavu za duel sa šampionom Nemačke.

- Moramo manje da pričamo, a više da radimo i da na pravi način analiziramo stvari - istakao je trener Pari Sen Žermena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike