Zvezda prodala Garsiju, ovo su detalji transfera

30.09.2020

12:06 >> 14:46

0

Autor: Adam Štulić

Argentinac se vraća u Grčku

Zvezda prodala Garsiju, ovo su detalji transfera
Copyright MN Press

Na dan utakmice sa Araratom u plej-ofu za Ligu Evrope, čelnici Crvene zvezde završili su posao koji ih je “mučio” tokom celog letnjeg prelaznog roka.

Kako saznaje portal 24sedam, argentinski fudbaler Mateo Garsija novi je fudbaler solunskog Arisa, koji će srpskom šampionu na ime obeštećenja platiti 1.3 miliona evra, plus 50% od narednog transfera.

Da je transfer blizu realizacije moglo je da se nasluti u jutarnjim satima u sredu, kada je klub iz Ljutice Bogdana objavio spisak fudbalera za put na Kipar, među kojima nije bilo Garsije, koji je na opšte iznenađenje bio licenciran za ovu utakmicu.

Zvezdin spisak za Ararat: Prijavljen i Garsija

Podsetimo, crveno-beli su Garsiju već početkom prelaznog roka označili kao fudbalera koji može da promeni sredinu, ali je ofanzivac dugo “tvrdio pazar”. Krajem jula Zvezda je dogovorila sve detalje ugovora s argentinskim Rasingom, koji je bio spreman da plati 2.5 miliona evra, ali je Garsija odbio da se vrati u domovinu, čekajući ponudu iz Evrope.

Ona je i došla, od solunskog kluba čiji je Garsija dres nosio pre dolaska na “Marakanu”, kao pozajmljen igrač Las Palmasa, kojem su čelnici srpskog šampiona prošlog leta za Argentinca isplatiti 2.2 miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike