Španci se obrušili na Zidana: Zašto menjaš Jovića dok igra najbolji meč u Realu?

01.10.2020

08:26 >> 19:30

0

Autor: D. B.

Marka tvrdi: Luka, nije imao sreće

Španci se obrušili na Zidana: Zašto menjaš Jovića dok igra najbolji meč u Realu?
Copyright Profimedia

Neke stvari su jednostavno neobjašnjive. Jedna od tih je šta se to tačno dešava sa Lukom Jovićem od kada je obukao dres Real Madrida.

Najnoviji primer je sve ono što se dešavalo na meču kraljevskog madridskog kluba protiv Valajdolida. Luka je igrao dobro, imao je i nekoliko prilika, a samo čudo, odnosno, sjajna intervencija golmana Himeneza sprečila ga je da se konačno upiše. Trener Madriđana Zinedin Zidan izgubio je strpljenje i izveo je Jovića iz igre u 57. minutu igre. Da sve bude lošije po Jovića, čivek koji je ušao umesto njega, Brazilac Vinisijus posle samo sedam minuta igre postigao je gol.

Ono što je novost koja stiže iz Španije je da mediji iz te države više ne kritikuju Jovića. Naprotiv. O tome svedoče i reče objavljene na stupcima uticajne „Marke“.

– Drugi put uzastopno je u prvoj postavi što se nije dogodilo od januara. Dobio je novu priliku da pokaže da vredi i treba da ostane. Bio je snažan u svom nastupu. Imao je veliku šansu za gol, ali uprkos tome što je bio sam, šutirao je previsoko. Imao je još jednu priliku kada je pogodio spoljni deo mreže. Nije ni imao sreće, jer je njegov sjajan udarac glavom bio odbranjen. Iznenadila je izmena u trenucima kada je dobro igrao, svoju najbolju utakmicu u Madridu – stoji u komentaru „Marke“.

Dakle, Luka dobija podršku iz Španije. A i dalje se šuška da ga Mančester junajted žarko želi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike