Ozbiljna polemika zbog njegovog dolaska u Mančester! Legenda Arsenala ga napada, a Junajtedova ga brani

01.02.2023

07:34

0

Autor: D. N.

Niko nije očekivao da će ovaj potez uprave izazvati ovoliko bure

Ozbiljna polemika zbog njegovog dolaska u Mančester! Legenda Arsenala ga napada, a Junajtedova ga brani
Marsel Zabicer protiv Ajntrahta - Copyright Tanjug/AP Photo/Alexandra Beier

Marsel Zabicer igraće za Mančester junajted, a njegov dolazak na "Old Traford" na pozajmicu do kraja sezone izazvao je veliku pažnju na Ostrvu. Nekadašnji fudbaler Arsenala Pol Merson kritikovao je potez Junajteda.

- On nije u timu Bajerna i to je tako - rekao je sada stručni konsultant na Skaj Sportu.

I dok Merson smatra, da ako nije dobar za Bajern, ne može ni za Junajted, Rio Ferdinand misli drugačije.

- Oduševljen sam. Ako bih morao da biram kratkoročnu zamenu za (povređenog Kristijana) Eriksena, Zabicer bi bio taj igrač. Gledao sam ga često kada je bio u Lajpcigu. Bio je senzacionalan.

Da, tačno je da je napustio Bajern, ali igrači zbog kojih je u drugom planu su stvarno dobri - rekao je legendarni defanzivac Junajteda.

Podsetimo, novi vezista ekipe Erika Ten Haga zameniće Eriksena koji će van terena biti do kraja aprila, odnosno početka maja.

- Ponekad u životu morate da donesete brze i velike odluke. Čim sam čuo za ovu priliku znao sam da je dobra za mene. Ja sam takmičarski igrač, želim da pobeđujem i pomognem svom klubu u ostvarivanju ciljeva ove sezone. Verujem da mogu da donesem mnogo iskustva i energije u tim - rekao je 28-godišnji Zabicer posle potpisivanja ugovora

Austrijanac je 2021. godine došao u Bajern iz Lajpciga za 15 miliona evra. Ove sezone je odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je jedan gol. Ima ugovor sa Bajernom do juna 2025. godine, a kao što je rečeno na pozajmici u engleskom velikanu biće do kraja sezone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike