(KRAJ) Metalac sa igračem manje ostao neporažen protiv bledog Partizana

30.10.2020 | 15:37 >> 00:21

Autor: Adam Štulić

Crno-beli nisu uspeli da sačuvaju vođstvo protiv brojčano slabijeg rivala - 1:1

Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobedom najave večiti derbi, koji se za dve nedelje igra na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su na gostovanju u Gornjem Milanovcu igrali 1:1 (0:0) protiv Metalca, koji je do velikog boda stigao sa igračem manje na terenu.

Izabranici Aleksandra Stanojevića poveli su golom Stevanovića u 47. minutu meča, da bi veliko slavlje domaćinu doneo Antonijević u 81. minutu.

Uskoro opširnije…

DRUGO POLUVREME

19.51′ – KRAJ MEČA

Duel u Gornjem Milanovcu je završen bez pobednika 1:1.

19.47′ – NOVA ŠANSA ZA LUTOVCA

U prvom minutu nadokande vremena Lutovac je imao još jednu priliku. Primio je loptu iskosa sa desne strane, šutirao sa desetak metara u kontra ugao, Puletić je bio savladan, ali je jedan defanzivac Metalca odličnim uklizavanjem sprečio gotovo siguran pogodak.

19.46′ -ISTEKAO JE 90. MINUT

Igraće se još četiri minuta nadoknade vremena.

19.41′ – PRILIKA ZA LUTOVCA

Pavlović je odmah napravio ono zbog čega je ušao. Sjajnim dodavanjem izbacio je Lutovca usamljenog pred golmana Metalca, koji je istrčao, skratio ugao u zaustavio pokušaj Partizanovog univerzalca.

19.40′ – JOŠ DVE IZMENE STANOJEVIĆA

Odmah je reagovao trener Partizana. Umesto Zdjelara i Stevanovića u igri su Denis Stojković i Lazar Pavlović.

19.37′ – GOOOL, METALAC IZJEDNAČIO (VIDEO)

Metalac je izjednačio sa igračem manje na terenu. Kombinovali su domaći po desnoj strani, defanzivci Partizana su bili veoma statični, što su domaći iskoristili preko Antonijevića, koji je utrčao između dvojice fudbalera crno-belih i udarcem iz prve, sa sedam metara, krunisao upotrebljiv centaršut.

19.25′ – IZMENA U PARTIZANU

Stanojević pravi novu promenu. U 69. minutu Asana je zamenio Lutovac. Prethodno je kod domaćina Partizanovo dete Jovan Kokir ušao u igru umesto Martinovića.

19.19′ – CRVENI KARTON ZA KAPITENA METALCA

Domaćin će od 62. minuta igrati sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio kapiten Miloš Vranjanin. Defanzivac Metalca je loše primio loptu koja mu je pobegla i u pokušaju da je sačuva u svom posedu, klizećim startom je zakačio po nozi Stevanovića zbog čega je, uz malo negodovanja kod glavnog sudije, morao pre vremena u svlačionicu.

19.03′ – GOOOL, PARTIZAN VODI (VIDEO)

Partizan vodi od 47. minuta golom Filipa Stevanovića. Asano je primio loptu na desnoj strani, ušao je u kazneni prostor i uputio centaršuta na drugu stativu, gde se našao mladi ofanzivac, koji je primio loptu, namestio i šutirao pored istrčalog Puletića. Dva defanzivca Metalca su pokušali na gol liniji da je izbiju, ali nisu uspeli u toj nameri.

19.02′ – DVE IZMENE U PARTIZANU

Aleksandar Stanojević napravio je dve izmene na poluvremenu. Umesto Sume i Sadika, u nastavku meča igraće Marković i Matić.

PRVO POLUVREME

18.46′ – KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Završeno je prvo poluvreme u Gornjem Milanovcu. Partizan je bio konkretniji rival, ali određenu terensku inicijativu nije uspeo da materijalizuje loptom u mreži domaćina, koji se više fokusirao na odbranu svog gola. Zanimljivo, Metalac je imao više loptu u svom posedu tokom prvih 45 minuta – 52% vremena.

18.44′ – NAJBOLJA PRILIKA ZA PARTIZAN

U samoj završnici prvog poluvremena, crno-beli su propustili najbolju priliku u dosadašnjem toku meča. Asano je u 44. minutu odlično grudio spustio jednu dubinsku loptu, ušao u kazneni prostor po desnoj srtani, ali je izgubio korak i pao. Lopta se, ipak, odbila do Sume koji je natrčao na nju i sa desetak metara šutirao preko gola.

18.30′ – ŽUTI KARTON ZA SUMU

Prvi žuti karton na meču dobio je Sejduba Suma u 30. minutu duela. Nema previše uzbuđenja u dosadašnjem toku meča u Gornjem Milanovcu, igra se uglavnom odvija na sredini terena.

18.17′ – DVE ŠANSE U ISTOM MINUTU

Ponovo je iz daljine zapretio mladi ofanzivac crno-belih. Dobio je u 17. minutu Stevanović loptu na ivici kaznenog prostora, okrenuo je licem ka golu i posle nekoliko koraka ka sredini terena šutirao je sa dvadesetak metara u donji desni ugao Puletićevog gola, ali je čuvar mreže Metalca ponovo bio na visini zadatka poslavši loptu u korner. U nastavku je priliku imao i Urošević, koji je izašao sam pred golmana domaćih iskosa sa leve strane, ali je njegov šut sa sedam, osam metara odbranio Puletić.

18.10′ – PRVA ŠANSA ZA PARTIZAN

Posle nešto sporijeg početka, prvi su do prilike došli crno-beli. U 10. minutu lopta je došla na levu stranu do Stevanovića, mladi ofanzivac je povukao nekoliko koraka ka sredini terena i čim je ušao u kazneni prostor šutirao je u kontra ugao Puletićevog gola, ali je golman domaćih uspeo da interveniše.

18.00′ – POČEO JE MEČ

Meč u Gornjem Milanovcu počeo je napadom domaćih.

17:30′ – SASTAVI

Metalac: Puletić, Maksimović, Vasiljević, Vranjanin, Pecelj, Rogač, Desančić, Mbongu, Zoćević, Antonijević, Katanić.

Partizan: Popović, Miljmković, Vitas, Banjak, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Asano, Suma, Stevanović, Sadik.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam